Tilbake til alle arrangementer

Come to Daddy (på Blårock)

  • Blårock 14 Strandgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (kart)

I denne mørke komediethrilleren fra 2019 møter vi musikeren Norval Greenwood (Elijah Wood), som ikke alltid har hatt et enkelt liv. Han har slitt med både depresjon og alkoholproblemer, men i det siste har ting virkelig begynt å gå hans vei. Dette forsterkes når han plutselig mottar et brev fra hans far, som forlot fem år gamle Norval og hans mor 30 år tidligere. Norval bestemmer seg for å besøke faren i hans bortgjemte hytte ved kysten, i håp om å kanskje endelig få fylt det emosjonelle tomrommet han har kjent på. Dette viser seg å være for mye å be om, for til tross for en hyggelig velkomst, skjønner man fort at det er noe som skurrer veldig her. Dette fører til en helt absurd berg-og-dalbane av en historie, proppfull av humor og spenning, der man virkelig aldri klarer å forutse hva som skjuler seg bak neste sving.

Come to Daddy er regidebuten til nyzealenderen Ant Timpson, som blant annet produserte The Greasy Strangler sammen med Elijah Wood noen år tidligere. Filmens kjerne er en enkel fortelling om en sønn som prøver å komme nærmere sin far, men det er ingen tvil om at dette er en film for deg som er glad i mørk humor, høy sjokkfaktor og historier som går rett vest, veldig fort.

Semen contains more protein and nutrients than an ear.

COME TO DADDY
COME TO DADDY
Canada/Irland/New Zealand/USA 2019
Regi: Ant Timpson
Medv: Elijah Wood, Stephen McHattie, Garfield Wilson
Spilletid: 96 min
Språk: Engelsk (norsk tekst)
Aldersgrense: 15 år
Omtale: Lars Birgitsønn Vik

Trivia
Til tross for at Come to Daddy også er navnet på en låt av Aphex Twin, hører vi ikke den, men «Avril 14th» av Aphex Twin i filmen.

Tidligere arrangement: 13. april
Den store flukten
Senere arrangement: 20. april
Stumfilmdager: Stereo / Ekkoboks