Tilbake til alle arrangementer

Deadstream (på Blårock)

  • Blårock 14 Strandgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (kart)

YouTube-stjernen Shawn Ruddy (Joseph Winter) er kjent for sine elleville videoer med fokus på dristige stunts, men en dag legger han ut en kontroversiell video som fører til at han mister både sponsorer og fans. I et desperat forsøk på å vinne tilbake både penger og seere bestemmer han seg for å innta USAs mest hjemsøkte hus og strømme grufullhetene han opplever der. Det tar ikke lang tid før han egger på seg husets onde ånder og får bekreftet hvorfor spøkelser og hjemsøkte hus er hans aller største frykt. Sammen med resten av sendingens seere blir vi vitne til nøyaktig hvor langt denne selvopptatte våghalsen er villig til å gå for penger og berømmelse.

Deadstream er en original vri på den klassiske «found footage»-sjangeren og er en herlig kombinasjon av genuin uhygge og humor. Det er tydelig at ekteparet og regi-duoen Joseph og Vanessa Winter er godt kjente med dagens internettkultur, som blant annet kommer til syne i live-chatten som fans eller «haters» bruker for å kommunisere med Shawn kontinuerlig gjennom filmen. Dette er en film som passer midt i blinken for fans av «Evil Dead»-filmene eller for deg som er ute etter en kreativ skrekkfilm det er lett å like!

Let’s demonetize this bitch!

DEADSTREAM
DEADSTREAM
USA 2022
Regi: Joseph Winter, Vanessa Winter
Medv: Joseph Winter, Melanie Stone, Jason K. Wixom
Spilletid: 87 min
Språk: Engelsk (norsk tekst)
Aldersgrense: 15 år
Omtale: Maja Moan Brataas

Trivia
Joseph Winter hadde en liten statistrolle som bassist i High School Musical 2. Du kan se han på scenen med Troy og Sharpay når de framfører «You are the music in me.»

Tidligere arrangement: 7. februar
Min nabo Totoro
Senere arrangement: 10. februar
Sameblod