Back to All Events

Weekend

  • Verdensteatret 93B Storgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

Skribent og regissør Andrew Haigh gir oss med sin gjennombruddsfilm Weekend en sensuell film, full av iøyenfallende observasjoner og vakkert skuespill. Sjelden har en film vært så ærlig rundt temaet seksualitet - i både sin fremstilling og diskusjon rundt temaet - som denne fortellingen om en one-night stand som utvikler seg til en helg full av idyll for to meget forskjellige menn fra den engelske landsdelen The Midlands. Hovedrollene er spillt av Tom Cullen og Chris New, som begge imponerte stort som nykommere på det store lerretet da filmen kom ut i 2011.

Weekend er en utildekket emosjonell film som viser kompleksiteten av moderne homofile relasjoner, samtidig som den er et portrett av en kjærlighetsaffære med universell resonans. Anbefales på det varmeste!

- Rune Hennum Nilssen

WEEKEND
WEEKEND
Storbritannia 2011
Regi: Andrew Haigh
Medv: Tom Cullen, Chris New, Jonathan Race, Laura Freeman, Loreto Murray
Spilletid: 97 min
Språk: Engelsk
Norsk tekst

Earlier Event: April 13
The World
Later Event: April 27
Under kirsebærtrærne