Back to All Events

Venner for livet

  • Verdensteatret 93B Storgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

Filmen, som er basert på en novelle av kongen av skrekk Stephen King, handler om fire unge gutter som bor i en liten by i Oregon. Mens de er ute på tur en dag snubler de over et lik. Novellen var en del av antologiromanen Different Seasons, hvor man også finner Frihetens regn (The Shawshank Redemption). Med andre ord har to av verdens mest kjente filmer blitt basert på samme bok – ikke verst for en forfatter som, ærlig talt, kanskje ikke har vært helt heldig i møte med Hollywood.

Venner for livet er en film man må ha sett flere ganger. Omså bare for å få tittellåten ut av hodet.

- Mats Lasse Jangås

VENNER FOR LIVET
STAND BY ME
USA 1986
Regi: Rob Reiner
Medv: Wil Wheaton, River Phoenix, Corey Feldman, Jerry O'Connell, Kiefer Sutherland
Spilletid: 89 min
Språk: Engelsk
Norsk tekst

Earlier Event: March 6
Westfront 1918
Later Event: March 13
District 9