Back to All Events

Jalla! Jalla!

  • Verdensteatret 93B Storgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

Måns og Roro er kompiser og arbeidkolleger med hver sine problemer. Måns har potensproblemer i sitt samboerskap med kjæresten og Roro er under press fra sin libanesiske familie med å gifte seg med en kvinne familien har valgt. Det hjelper heller ikke på at Roro har en svensk kjæreste som familien ikke kjenner til og når Roro og hans utkårede velger å late som om de går med på familiens planer -uten å informere Roros svenske kjæreste, så tårner problemene seg opp for Roro og hans kompis Måns.

Den svenske regissøren Josef Fares har ikke så mange filmer på sin liste, men de har har er blitt godt mottatt av kritikere og publikum og han har vunnet mange priser og utmerkelser. Jalla! Jalla! er intet unntak og i denne filmen ser vi et av hans varemerker: Han bluker flere familiemedlemmer og bekjente i sine filmer, bl.a. spilles Roro av han egen bror Fares Fares og farsan spilles av, nettopp, faren til de to.

- Odd-Arild Knutsen

JALLA! JALLA!
JALLA! JALLA!
Sverige 2000
Regi: Josef Fares
Medv: Fares Fares, Torkel Petersson, Tuva Novotny
Spilletid: 88 min
Språk: Svensk
Norsk tekst

Earlier Event: February 18
Film- og TV-quiz
Later Event: February 23
Med åpne øyne