Back to All Events

En stjerne blir født

  • Verdensteatret 93B Storgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

I fjor kom den fjerde versjonen av A Star is Born med Lady Gaga. Mange husker sikkert den berømte versjonen fra 1954 med Judy Garland. I 1937 sto Janet Gaynor i hovedrollen med regi av William A. Wellman. Filmen er en kommentar om klasseforskjeller som lever opp til sine forventninger.

Bondejenta Esther (Janet Gaynor) fra midt-vesten i Amerika drømmer om å bli en Hollywood-stjerne. Når hun finner veien dit finner hun ut at det er beinhardt å få oppmerksomhet. Hun jobber seg opp og møter en av hennes idoler, Norman Maine (Fredric March). De finner kjærligheten, men hans kamp mot alkoholisme påvirker deres forhold.

- Jennifer Britt Lundberg Hansen

EN STJERNE BLIR FØDT
A STAR IS BORN
USA 1937
Regi: William A. Wellman
Medv: Janet Gaynor, Fredric March, Adolphe Menjou, May Robson, Andy Devine
Spilletid: 111 min
Språk: Engelsk
Utekstet

Earlier Event: February 13
Giganten
Later Event: February 18
Film- og TV-quiz