Back to All Events

Tomme hus

  • Verdensteatret 93B Storgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

Tomme hus er en lavmælt film som garantert kommer til å overraske deg. Filmen er særs godt fortalt og handler om en ung mann som drar rundt og bryter seg inn i hus som er forlatt av eierne i korte perioder. Filmen er lik Vår, Sommer, Høst, Vinter og Vår, med veldig lite dialog, og fortellingen forteller seg selv gjennom det rent visuelle. Etter å ha sett to tredeler av filmen undres en på hvor alt skal ende. Siste del av filmen får en på rett spor og viser dets genialitet.

Tekst: Ole Andreas Bentsen

It’s hard to tell that the world we live in is either a reality or a dream.

TOMME HUS
BIN-JIP
Sør-Korea 2004
Regi: Kim Ki-duk
Medv: Seung-yeon Lee, Hyun-kyoon Lee, Hyuk-ho Kwon
Spilletid: 88 min
Språk: Koreansk
Engelsk tekst

Earlier Event: April 8
Det hvite båndet
Later Event: April 22
Capturing the Friedmans