Back to All Events

A Single Man

  • Verdensteatret 93B Storgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

Før den glimrende 2016-filmen Nocturnal Animals, lagde Tom Ford en annen nydelig film. Hans debutfilm A Single Man er et hjerteskjærende glimt av en person som opplever dyp sorg. George (Colin Firth) er en collegeprofessor som har mistet sin kjæreste (Matthew Goode) i en bilulykke og har vanskeligheter med å komme gjennom dagen. Det er 30. november 1962, og vi følger George mens han leter etter meningen med livet. Vi ser ham møte forskjellige folk gjennom dagen som påvirker hans plan om å begå selvmord. En av personene er hans nærmeste venn Charley (Julianne Moore) som elsker ham og ser at noe ikke er riktig.

Tekst: Jennifer Britt Lundberg Hansen

It takes time in the morning for me to become George, time to adjust to what is expected of George and how he is to behave. By the time I have dressed and put the final layer of polish on the now slightly stiff but quite perfect George I know fully what part I’m supposed to play.

A SINGLE MAN
A SINGLE MAN
USA 2009
Regi: Tom Ford
Medv: Colin Firth, Julianne Moore, Matthew Goode
Spilletid: 101 min
Språk: Engelsk / Spansk
Norsk tekst

Trivia: Som nevnt av hovedkarakteren i filmen, barberte regissøren Tom Ford av sine egne øyenbryn etter å ha tatt meskalin.

Earlier Event: March 18
Natten
Later Event: March 25
Burden of Dreams