Back to All Events

Demning

  • Verdensteatret 93B Storgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

I denne filmen møter vi to unge menn som etter et tilfeldig møte på byen og en one night stand, bestemmer seg for å ta en fjelltur sammen. Den ene av dem har store forventninger til å finnne den perfekte partner, den andre er langt mere fysisk og agressiv, men trekker seg unna hver det oppstår en viss nærhet mellom de to. Etter hvert som turen skrider frem vokser også konfliktnivået mellom dem, inntil det hele ender fryktelig galt.

Dette er Paul Tunges andre film som regissør og ikke ulikt den første filmen, Kano, så er dette en film som tar opp temaer om relasjoner mellom to personer -eller kanskje rettere sagt dysfunksjonelle relasjoner, der viljen til nærhet ikke er sterk nok til å overvinne de motstridende følelsene som til slutt driver personene fra hverandre.

Tekst: Odd-Arild Knutsen

Demning.jpg
Min far, det er han som har definert meg

DEMNING
Norge 2015
Regi: Paul Tunge
Medv: Joachim Kvamme, Jørgen Hausberg Nilsen
Spilletid: 73 min
Språk: Norsk
Utekstet

Earlier Event: November 1
Siste sensasjon
Later Event: November 6
Film- og TV-quiz