Back to All Events

Bananas

  • Verdensteatret 93B Storgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

Woody Allen regisserer og spiller hovedrollen i komedien om Fielding Mellish, en produkt-tester bosatt i New York som involveres i opprøret til en fiktiv søramerikansk bananrepublikk. Mellish blir forelsket i den politiske aktivisten Nancy og forsøker desperat å bevise at han er verdig hennes kjærlighet. Galskapen tar seg kraftig opp når forholdet går dårlig. Fielding reiser til San Marcos og kampen om bananrepublikken begynner. Med CIA på sporet, ødelagt kjærlighet, opprørere og sjørøverskjegg går Woody Allen bananas.

Tekst: Jørgen Jensen Ribe

Bananas.png
The Revolutionist That Shook the World With LAUGHTER!

BANANAS
USA 1971
Regi: Woody Allen
Medv: Woody Allen, Louise Lasser, Carlos Montalban, Natividad Abascal
Spilletid: 82 min
Språk: Engelsk
Engelsk tekst

Trivia: Sylvester Stallone dukker opp i en av sine første filmroller, som en bølle på T-banen. Ryktet sier at Woody Allen nesten sendte Stallone bort fra filmingen fordi han ikke så tøff nok ut, men etter litt tigging fikk han være med allikevel.

Earlier Event: November 15
Annie og jeg
Later Event: November 20
Film- og TV-quiz