Back to All Events

The Rocky Horror Picture Show


  • Hålogaland Teater 1 Teaterplassen Tromsø, Troms, 9007 Norway (map)

Tromsø Filmklubb har for sjette året på rad, gleden av å invitere dere alle til visningen av The Rocky Horror Picture Show i kafeen på Hålogaland Teater. Denne rockemusikalen har et stort kultfølge verden over, og våre tidligere visninger beviser at dette følget lever i beste velstand her i Tromsø også. Filmen oppfordrer til publikumsdeltakelse, som dansing og dopapirkasting. Selve filmens handling er om det nygifte paret Janet og Brad som blir strandet, og må søke ly i huset til Dr. Frank-N-Furter, med hans ville eksperimenter, og enda villere personlighet. Dette er en filmvisning utenom det vanlige, og anbefales til alle!

Tekst: Kjell Kenneth Moens

Ekstra underholdning blir det også med shadowcast som utføres av skuespillere fra Teater Aksen i Tromsø. Glem 3D-film, dette blir i hvertfall fire, kanskje til og med fem dimensjoner av filmtitting.

Visningen er gratis for alle, og etter filmen fortsetter vi festen utover de sene nattetimer. Husk å kle deg ut! Det er tross alt Halloween!

Vi blir å selge manus og partypacks for de som vil være med på moroa.

EXTRA 03 Rocky Horror Picture Show.jpeg
A mental mind fuck can be nice

STORBRITANNIA/USA 1975
Regi: Jim Sharman
Medv: Tim Curry, Susan Sarandon, Barry Bostwick, Richard O'Brien, Patricia Quinn
Spilletid: 100 min
Språk: Engelsk
Utekstet
Aldersgrense 15 år

Trivia: Denne filmen har blitt kontinuerlig på kino siden den kom ut i 1975. Museumet Lichtspiele i München i Tyskland, setter opp denne filmen ukentlig. På disse visningen tilbys publikumet et sett med utstyr for deltagelse, på samme måte som vi gjør.

Earlier Event: October 25
Kampen om Algerie
Later Event: October 28
Army of Darkness