Back to All Events

Programslipp + gratis visning av Professor Marston and the Wonder Women

  • Verdensteatret 93B Storgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

Vi har gleden av å presentere vårt spennende filmprogram for høsten, og dundrer til med gratis film som gir en liten smakebit for resten av programmet, samt rabatterte priser på medlemskap. Vel møtt!

Professor Marston and the Wonder Women er den fascinerende historien om kvinnene i professor Marstons liv. William Moulton Marston var en amerikansk psykolog som er kjent for å ha oppfunnet løgndetektoren og tegneseriefiguren Wonder Woman.

Den godeste William førte et nokså uortodokst liv for en amerikaner på trettitallet, da han levde sammen med to kvinner samtidig i et polyamorøst forhold. Som om ikke dette var nok, endte det hele med utviklingen av den første kvinnelige superhelten – the Wonder Woman – i 1940.

Regissør Angela Robinson har tidligere hovedsaklig jobbet med tv-serier (L-Word, True Blood, Charlie's Angels) og er kjent for sine fremstillinger av likekjønnende forhold. Professor Marston and the Wonder Women er en morsom og leken film om seksualitet, kjønnsroller og kreativitet.

Tekst: Ronny Bratten

When are you going to stop justifying the whims of your cock with science?

PROFESSOR MARSTON AND THE WONDER WOMEN
USA 2017
Regi: Angela Robinson
Medv: Luke Evans, Rebecca Hall, Bella Heathcote, Connie Britton, Monica Giordano
Spilletid: 108 min
Språk: Engelsk
Norsk tekst

Trivia: William M. Marston opptrådte i 1938 i en reklame for Gillette barberhøvler, hvor han hevdet at en løgndetektortest bekreftet at Gillettes høvler var bedre enn konkurrentene.

Later Event: September 2
Film- og TV-quiz