Back to All Events

The Rocky Horror Picture Show + Live Shadowcast/Klubbkveld


  • Storgata Camping 5 Storgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

Vi feirer at det er prideuke i Tromsø med filmklassikeren The Rocky Horror Picture Show og en heftig klubbkveld med Chris Lynch (of Norway) på uteplassen Storgata Camping!

Det blir ikke en skikkelig Rocky Horror-kveld uten shadowcast og publikumsdeltagelse, så kom som din favoritt, dykk ned i din party-pack med props og gjør timewarpen med oss! Etter filmen blir det fierce stemning på dansegulvet når vi får besøk av Chris Lynch. Han har spilt over hele europa, varmet opp for Horse Meat Disco og hatt residens på de skeive Oslo-klubbene Iconoclastic og Fire i over 10 år. Han tar med seg frekk fag-house, disco og annet elektronisk snacks.

Det vil selvfølgelig være mulig å spille mini-golf utover natta!

Til årets event må alle som skal komme kjøpe billett. Den inkluderer party-pack med props, manus og inngang til festen etter filmen. Billetter er til salgs og kan kjøpes HER.

Dere som er medlemmer vil kunne kjøpe billett til rabattert pris på 100.- i døra, men i og med at årets visning er på en populær uteplass og forgår under Tromsø Arctic Pride, tror vi at billettene selges kjapt. Derfor kan vi ikke garantere at det er ledige billetter i døra til alle medlemmer. Kjøp derfor billett nå, så er du garantert en av årets feteste kvelder!

PS: 20 års aldergrense

Earlier Event: November 7
Boys Don't Cry
Later Event: November 10
Blanka