Back to All Events

Singin' in the Rain

  • Verdensteatret 93B Storgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

Singin’ in the Rain er en musikal som handler om overgangen av stumfilm til lydfilm på slutten av 1920-tallet. Denne klassikeren er en munter komedie med masse musikk og dans. Kompisene Don (Gene Kelly) og Cosmo (Donald O’Connor) er filmstjerner og trenger en ny «leading lady» ettersom den nåværende primadonna har en upassende stemme for lydfilmen. Inn kommer teaterskuespilleren Kathy (Debbie Reynolds) som trenger å bli overbevist om å bli med i filmbransjen. Filmen er omtalt som en av de beste filmene fra USA og har vunnet en rekke med priser. Den er inkludert i det britiske filminstituttets liste over de 50 filmene man må se før man fyller 14 år.

Tekst: Jennifer Britt Lundberg Hansen

I don’t go to the movies much - if you’ve seen one, you’ve seen them all...Oh, no offense. Movies are entertaining enough for the masses, but the personalities on the screen just don’t impress me. I mean, they don’t talk. They don’t act. They just make a lot of dumb show...

SINGIN' IN THE RAIN
USA 1952
Regi: Stanley Donen, Gene Kelly
Medv: Gene Kelly, Donald O'Connor, Debbie Reynolds
Spilletid: 1t 43min
Språk: Engelsk
Tekst: Norsk

Trivia: Gene Kelly hadde feber under den berømte scenen i gata med paraplyen.

Earlier Event: October 1
Film- og TV-quiz
Later Event: October 6
Drep ikke en sangfugl